De ce să consumăm ceaiul tot timpul cald și de ce să nu infuzăm cu lapte? Cu gama noastră de siropuri de ceai, Golden Rooibos Chai, Oriental Chai și Matcha ne rupem de convenții și mergem mai departe de rețetele classice, dezvoltând produse gastronomice practice pentru dumneavoastră și clienții dornice întotdeauna de ceva nou.

Iubitorii de cafea au fost seduși deja de Chai Latte, iar Matcha și Ice Tea Ready to Mix precum și siropurile noastre de ceai în varianta Ice Tea câștig teritorii noi la festivaluri. Inspiră-ți oaspeții și se vor întoarce cu siguranță!

Rețete delicioase de Ice Tea găsiți aici !

Ice Tea – Ready to Mix á la DEMMERS

Pentru zilele călduroase de vară, Demmers Teehaus vine cu mai multe soluții: băuturi răcoritoare BIO din ceai de calitate superioară în 5 variante delicioase: Ceai negru cu lămâie, Ceai Matcha cu ghimbir, Ceai verde cu lime, Ceai de fructe de pădure, Ceai de plante medicinale – îndulcite numai cu sucuri de fructe și multe ceai!

Siropurile Organice pentru Ice Tea – á la DEMMERS

În cazul în care doriți să adăugați o tentă mai personală Ice Tea-ului atunci vă recomandăm siropurile Ice Tea BIO care vin în 5 soiuri delicioase: Ceai negru cu lime, Ceai verde cu flori de soc, Ceai Rooibos cu merișoare, Ceai din plante medicinale cu sirop de agave și Ceai de ghimbir cu suc de mere. Acestea sunt făcute numai din ceai și suc de fructe îngroșate și ideale pentru rafinare cu fructe proaspete, fructe de pădure sau ierburi.

Prezentarea ofertei găsiți aici!

Matcha – aurul verde al Samurailor 

Cele mai fine frunze ale ceaiului verde sunt măcinate în mori de piatră pentru obținerea pudrei Matcha, care are un gust impresionant pregătit  ca Matcha Latte.  Pregătind  ”BIO Japan Matcha Ready Mix” cu lapte caldă spumată rezultă o băutură surprinzătoare! Iar Matcha-ul nostru organic, neîndulcit este ideal pentru gătit, copt și prepararea băuturilor mixate. Descoperă extraordinarul!

Siropuri organice pentru Chai Latte

Vă prezentăm ”Organic Oriental Chai” un sirop de ceai delicios și condimentat care vă aduce cu gândul pe malurile sfinte ale Gange-ului. Ceaiul negru puternic, cu mirodeniile tipice Masala și trestia de zahăr, toate provin din culturi organice. Siropul se dizolvă instant în laptele spumat și devine seducătorul Chai Latte.

Organic Golden Rooibos Chai Latte” reprezintă noul trend în lumea ceaiului. Acest concentrat ecologic de ceai Rooibos, este condimentat cu turmeric, renumit datorită proprietăţilor anti cancerigene, cuişoare şi scorţişoară. Se consumă diluat, după gust, cu lapte rece sau cald. Nu conţine teină/cafeină, astfel este ideal pentru copii!

Prezentarea ofertei găsiți aici!