Ceai în meniul á la carte

Surprindeți-vă clienții cu ceva special! Fie bar sau restaurant, vă oferim o gamă largă de ceaiuri de înaltă calitate, pentru a avea o ofertă individualizată de ceai care cu siguranță va încânta clienții dumneavoastră.  Indiferent dacă doriți să serviți ceaiurile în ceainice sau cești, optați pentru ceai la plic sau varianta vrac, vă oferim soluția potrivită! Servit în porțelanuri fine, cu design elegant, ceaiurile noastre vor oferi o experiență unică!

Demmers T-Bag – varianta elegantă pentru ceainic

Demmer T-Bag – varianta elegantă a ceaiului de calitate pentru ceainice – se prepară ușor și rapid! Ceaiurile noastre prezentate în plic și destinate ceainicelor de 400 ml sunt varianta practică pentru pregătirea unei cantități mari de ceai rapid, fără compromiterea calității acestora. Cele 18 sortimente conțin cele mai savuroase și mai bine vândute ceaiuri de ale noastre, care vor încânta cu siguranță clienții dumneavoastră.

Ceai neporționat – esența Culturii Ceaiului

Ceaiurile noastre naturale, neporționate, deschid porțile spre lumea culturii ceaiului, satisfăcând  oaspeții care apreciază raritățile și calitatea. Cei peste 250 de variante permit alegerea unei colecții individuale locației dumneavoastră. Ceainicele și ceștile elegante, cutiile de păstrare și instrucțiile privind prepararea ceaiurilor contribuie la o servire care se ridică la cele mai înalte standarde în HoReCa.

DEMMER T-Cup – perfect pentru o ceașcă

Cultura Ceaiului într-o ceașcă! Ceaiurile noastre  T-Cup sunt destinate pregătirii ceaiului perfect. Plicurile umplute cu ceai de înaltă calitate, porționate pentru cești de 250 ml vin cu instrucțiuni de preparare ușoare și practice. Sunt ideale pentru locațiile medii sau mici care apreciază calitatea.