Ceai nedozat

Descoperă Cultura Ceaiului!

Gama noastră variată de ceaiuri oferă clienților dumneavoastră o experiență unică  în lumea fermecată al ceaiurilor. Începătorii vor prinde gustul, iar cei cunoscători vor aprecia raritățile și vor savura cu bucurie aceste ceaiuri de calitate superioară. Iar cu cei peste 250 de variante, soluțiile individuale nu au limite.

Noi vă stăm la dispoziție cu sfaturi privind modurile de preparare și sortimentele diferite. Prin instrucțiunile afișate pe cutiile de depozitare și prin accesoriile potrivite vă ușurăm asigurarea celei mai bune calități.

Ceaiuri la recomandare

Descoperă selecțiile noastre de ceaiuri!

Vrei să cunoști lumea ceaiurilor și ai nevoie de recomandare? Selecțiile noastre sunt pentru tine! In fiecare selecție vă prezentăm 6 variante de ceaiuri populare, care vă vor încânta clienții. Alege din opțiunile oferite: ”Clasic – ceaiurile best seller”, ”BIO – cele mai bune varietăți de pe plantații organice”, ”Trenduri – varietăți noi, populare” și ”Premium – specialități din cele mai bune regiuni din lume”.

Meniu de ceai individualizat

… și ceaiurile se vând singur!

Pregătit pentru vânzarea ceaiurilor de înaltă calitate? Spune-le clienților! Meniurile noastre de ceai care pot fi personalizate cu logo-ul locației dumneavoastră, reprezintă metoda cea mai bună de a prezenta  ceaiurile, ofertele și totodată să crească vânzările de ceai.  Pentru sfaturi și recomandări vă stăm la dispoziție!