Ceaiurile DEMMERS la evenimente și seminarii 

Doriți să oferiți ceva deosebit invitațiilor în pauzele evenimentelor sau seminariilor? Demmers Teehaus are soluția ideală. Vă oferim ceaiuri de înaltă calitate, în diferite variante, care se prepară rapid și ușor. Răsfățați-vă oaspeții cu ceaiuri delicioase!

Demmers T-Bag – varianta elegantă pentru ceainic

Demmer T-Bag – varianta elegantă a ceaiului de calitate pentru ceainice – se prepară ușor și rapid! Ceaiurile noastre prezentate în plic și destinate ceainicelor de 400 ml sunt varianta practică pentru pregătirea unei cantități mari de ceai rapid, fără compromiterea calității acestora. Cele 18 sortimente conțin cele mai savuroase și mai bine vândute ceaiuri de ale noastre, care vor încânta cu siguranță clienții dumneavoastră. Display-urile elegante de asemenea permit o prezentare perfectă!

DEMMER Quick-T 

Ceaiurile noastre organice Quick-T reprezintă soluția ideală în cazul în care este nevoie de rapiditate și nu se dorește compromiterea calității. Plicurile porționate pentru 250 ml de ceai sunt disponibile în 15 sortimente irezistibile. Ambalajul modern și colorat ajută la alegerea sortimentației dorite, iar instrucțiunile de preparare o fac ideală pentru autoservire.

Prezentare fără convenții

Vă oferim display-uri elegante pentru prezentarea acestor ceaiuri de calitate superioară. Displayurile noastre făcute din lemn de înaltă calitate, se potrivesc perfect cu design-ul modern și elegant al ambalajelor ceaiurilor. Bucurați-vă de selecția noastră de display-uri, iar cei care vor mai mult, pregătim de asemenea display-uri personalizate!