Consiliere personală

Vă stăm la dispoziție cu sfaturi și soluții personalizate! Împreună vom examina cerințele pieței și caracteristicile speciale ale activității dumneavoastră pentru a găsi cele mai bune soluții.  Cu cei peste 20 de ani de experiență în domeniul vânzării ceaiului, managerii și consultanții noștri vă pot oferi sfaturi și recomandări practice.

Noi nu oferim soluții standardizate. Gama noastră largă de ceaiuri ne permite să găsim soluția potrivită pentru fiecare situație. Vă stăm la dispoziție cu drag,  cu răspunsuri pentru întrebările dumneavoastră legat de ceai și cu informații  care vă vor ajuta la comercializarea acestor produse. Alături de noi puteți deveni experți în domeniul ceaiului și vă puteți instrui personalul, încât clienții să se bucure de servicii care le determină să se întoarcă în locația dumneavoastră.

Orice sfat, informație, problemă sau reclamație este bine-venită! Suntem flexibili în punerea în aplicație a ideilor noi și suntem în căutarea continuă a modalităților prin care putem îmbunătăți ofertele noastre. Diversificăm în mod continuu produsele și serviciile noastre, pentru ca dumneavoastră și clienții să aveți la dispoziție tot ceea ce vă doriți.