Ceaiuri la plic de la DEMMERS TEEHAUS

Oferta noastră de ceai la plic vă permite ca în momentele speciale să serviți ceai de calitate superioară rapid și ușor. Ceaiurile și împachetate în pliculețe, care corespund standardelor de igienă. Sunt dozate încât să-și păstreze atât calitatea cât și aroma, având un timp de valabilitate mai îndelungat. Sunt ambalate elegant și colorat încât să ușureze alegerea sortimentului dorit. Iar sortimentația variată, începând cu ceaiurile clasice până la raritățile, vă oferă tot ceea ce își poate dori un iubitor de ceai.

DEMMER T-Bag –  varianta elegantă pentru ceainice

Demmer T-Bag – varianta elegantă a ceaiului de calitate pentru ceainice – se prepară ușor și rapid! Ceaiurile noastre prezentate în plic și destinate ceainicelor de 400 ml sunt varianta practică pentru pregătirea unei cantități mari de ceai rapid, fără compromiterea calității acestora. Cele 18 sortimente conțin cele mai savuroase și mai bine vândute ceaiuri de ale noastre, care vor încânta cu siguranță clienții dumneavoastră.

DEMMER T-Cup – Cultura Ceaiului într-o ceașcă! 

Ceaiurile noastre dozate T-Cup sunt destinate pregătirii ceaiului perfect. Plicurile umplute cu ceai de înaltă calitate, porționate pentru cești de 250 ml vin cu instrucțiuni de preparare ușoare și practice. Display-urile elegante de asemenea permit o prezentare perfectă!

DEMMER BIO Quick-T

Ceaiurile noastre organice Quick-T reprezintă soluția ideală în cazul în care este nevoie de rapiditate și nu se dorește compromiterea calității. Plicurile porționate pentru 250 ml de ceai sunt disponibile în 16 sortimente irezistibile. Ambalajul modern și colorat ajută la alegerea sortimentației dorite, iar instrucțiunile de preparare o fac ideală pentru autoservire.

De acum încolo iubitorii băuturii tradiționale pe baza de ceai negru din India: Masala Chai, se pot bucura de acest ceai și în varianta la plic! Noul sortiment se prepară conform tradiției, în India cu lapte și zahăr.

DEMMER BIO Quick-T Kids

Ceaiurile noastre organice Quick-T Kids reprezintă o nouă categorie inovativă de produse în cadrul gamei noastre de ceai la plic prin care dorim să contribuim la educarea noii generații! Plicurile porționate pentru 250 ml de ceai sunt disponibile în 4 sortimente irezistibile (Knight Tropical, Captain Rasp-Bear, Princess Strawberry și Herbal Little Witch) și sunt o alternativă sănătoasă la băuturile răcoritoare. Ambalajul modern și colorat ajută la alegerea sortimentației dorite, iar instrucțiunile de preparare o fac ideală pentru autoservire.